Verjaardag Joep (19) en Patrick(50)

In 2014 hadden we niet verwacht dat ik de leeftijd van 50 jaar zou gaan halen waardoor deze verjaardag extra bijzonder werd en we de intentie hadden dit op een toepasselijke manier te gaan vieren.

Voorbereidingen apres ski.


Zaterdagmiddag, 26 januari werd er door Inge, vrienden en vriendinnen, familie en kennissen een Après ski party in het plaatselijk café ‘de Gekeerde Kanis’ voorbereid. De uitbater, Andre van der Heyden, tevens eigenaar van Purple Haze Sound & Lights B.V. regelde de drank, bittergarnituur, personeel, bierpullen, geluid, licht, eigenlijk werd alles geregeld behalve de entourage van het themafeest, Après ski, waar Inge met de hulptroepen volledig in los kon gaan en een sfeer creëerde waar een Oostenrijkse berghut jaloers op kon zijn.

Bij tuincentrum Bosrand werd een skigondel geleend, een paar grote kunstkerstbomen bij hoveniersbedrijf Erik Vroege, lederhosen, kleding en een opblaasbare sneeuwpop met stekker bij Starbowling.

Er werden twee wereldberoemde Kamerikse Dj’s ingevlogen om de muzikale ondersteuning extra glans te geven.

                  DJ’s Thijs en Sven.

  

Apres ski in de ‘Gekeerde Kanis’.


Ik had vantevoren een paar uur geslapen en met Siep afgesproken dat hij me om 21.30 uur zou komen ophalen. Onder begeleiding liep ik met Siep en zijn vrienden naar de kroeg.
De kroeg zat lekker vol en de muziek werd iets rustiger gezet zodat ik zonder teveel impulsen naar binnen kon. Er was een mooie plek voor me gecreëerd in de verwarmde, aangrenzende serre waar het rustig vertoeven was.
Op die plek had ik de
mogelijkheid om wat mensen te spreken wat ik erg prettig vond. Ik startte met een biertje maar dat smaakte me niet, uiteindelijk via de spa rood over naar het water met ijs om over te stappen op een lekkere rode wijn die me wel goed smaakte.
Ik denk dat de hoeveelheid aan ingenomen medicijnen van de afgelopen weken mijn smaak beïnvloedt heeft.

We zijn ongelooflijk verwend met de ontvangen cadeaus.
Bijzonder was het cadeau van de vrienden van Joep die een foto van ons gezin in Kaapstad, met op de achtergrond de Tafelberg op hout hadden laten printen.


Het stalen ,3D schilderij van de vrienden van Siep , met hun namen erop gespoten blijft een prachtig exemplaar.


Om 00.00uur liepen Joep en ik  de vanuit de serre even de kroeg in om de hartelijke felicitaties in ontvangst te nemen.
Na precies twee minuten begon het te tollen in mijn hoofd en keerde weer terug naar de serre wat voor mij, op dat moment, de beste plek was.

Uiteindelijk heb ik het volgehouden tot 00.30 uur en heeft Joep me naar huis gebracht waar ik moe, maar uitermate voldaan mijn bed indook.

De volgende middag heeft er een groep mensen de kroeg weer opgeruimd en kunnen we terugkijken op een fantastisch apres ski feest.

We hebben een fantastische groep familie, vrienden, kennissen en bekenden om ons heen!

Allemaal bedankt 😀


Groeten,
Patrick, Inge, Joep, Siep en Suze.
2 gedachten over “Verjaardag Joep (19) en Patrick(50)

  1. Jee Patrick, dat is echt een geslaagd feest en een memorabel moment geworden. Superfijn voor jou en je gezin dat iedereen ook zo alles op alles heeft gezet om het helemaal te laten slagen!

    Like

  2. Nog gefeliciteerd met je 50ste verjaardag Patrick. (En zoon Joep ook natuurlijk.) Zeker het vieren waard. En jullie hebben inderdaad een mooie club mensen om jullie heen. ‘Wie goed doet, goed ontmoet.’ Dus is het ook jullie verdienste. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s