4,5 jaar later

Na de diagnose in 2014 zijn we ondertussen met vallen en opstaan 4,5 jaar verder met meerdere operaties, vele complicaties, behandelingen, ervaringen en het boek Hersenkreukels.

We zijn jammer genoeg zo ver dat we de specialisten begrijpen en we mee kunnen praten en denken over de medische processen.

Het noodgedwongen moeten omgaan met de emotionele rollercoasters zal voor mij, ons gezin en alle andere dierbaren om ons heen nooit wennen.

In dit blog wil ik jullie meenemen in de periode na `Hersenkreukels` omdat het boek wel geschreven en uitgegeven is maar mijn verhaal nog verder gaat.

Eind 2018 ben ik bestraald voor een brughoektumor en begin januari 2019 bleek dat er rondom het gebied van de Glioblastoom weer iets gaande is.

Wederom staat onze wereld ondersteboven en is de toekomst uiterst onzeker.

Reden voor mij om alles weer van me af te schrijven en dit te delen met belangstellenden.

Patrick van Schaik

17 gedachten over “4,5 jaar later

 1. Ook ik ben nu weer thuis. Ik ben afgelopen vrijdag thuis gekomen en ben aan het opkrabbelen met bed, rollator en rolstoel in de kamer. Hebben je zoon en jij een leuke verjaardagsfeestje gehad?

  Like

 2. Mooi om via de blog jouw ervaringen en belevenissen te lezen. De Daltons op pad … belevenissen in het maritiem museum. Wat zal het volgende avontuur zijn… Ik ben heel nieuwsgierig 🙂
  Hoop dat je snel weer herstel, tot gauw !

  Like

 3. Wat een gedoe he, men. Wat gaat het verhaal van dit nieuwe chapter van jou leven op deze wereld brengen. Jij ben een groot energetisch element verbonden aan een licht dat nog lang niet wordt gedoofd. Jij hebt nog veel te laten zien. Vertrouw op je zelf en op dat wat staat te gebeuren. Het zal al ingekapseld zitten en zal met weinig moeite en nadelen verweiderd worden. Want ooit zat er een stukje waar ze niet bij konden. En weetje dat is nu naar buiten gekomen lijkt op iets nieuws maar dat is het niet. Het gaat er binnen kort uit en jij staat weer naast je bed. Engelen zullen begeleiden. Jij hoeft alleen maar vertrouwen in al je vezels te laten komen. Liefde voor altijd dat is de kracht. Dat is en dat zal zo zijn.

  Like

 4. Lieve Pat,
  Wederom gaan jullie een spannende tijd tegemoet, net nu we dachten dat het zo al wel spannend genoeg was😔. We leven met jullie mee, en zijn er voor jullie dag en nacht. Heel veel sterkte vrijdag💪

  Like

 5. Lieve Patrick , Ingeborg en kinderen, bedankt voor het delen, van deze en de komende ervaringen die niemand eigenlijk zelf wil meemaken maar als wij ooit ook in z’on situatie komen zijn jullie ons voorbeeld en hoop ik er net zo mee om te kunnen gaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s